Rólunk, a Puszipacsiról…

Puszipacsi Rólunk fotó
A Puszipacsi egy márka vérbeli kutyásoknak. Azoknak, akikről mindenki tudja, hogy rajonganak a négylábúakért.

Legyen az bármilyen kutya: apró talpú kópé, őszpofájú öregúr, gombszemű keverék, kockafejű balhés, lomha mackó vagy kócos szőrgombóc. Teljesen mindegy.

Mi is kutyások vagyunk. Amióta csak az eszünket tudjuk. És aki kutyás, az is marad.

Tudjuk…

 • micsoda élmény kutyával sétálni az erdőn, mezőn, hóban, napsütésben
 • mennyire felelősségteljes dolog gondoskodni egy másik élőlényről
 • mekkora kihívás tanítani a kutyákat és kutyázni tanítani az embereket
 • milyen érzés segíteni bajba jutott kutyákon és mennyire nehéz jó gazdához juttatni őket
 • milyen a „nem-én-voltam”-nézés, a „légyszi”-tekintet és a „dobd-már-el”-ábrázat
 • micsoda gyógyerővel bír egy kutyapuszi és
 • mennyi szépséget, csodát és értéket képvisel egy négylábú.

Emellett imádunk alkotni… tulajdonképpen bármit, amivel a pillanatban lehetünk, de főképp kutyás tárgyakat.


Mit találsz nálunk a Puszipacsi webshopban?

 • 2015-től kezdve kutyarajongóknak készült tárgyakat!
  Olyanokat, amiket valószínűleg egyébként is használsz életed során. Ékszerek, lakberendezési tárgyak, ruházat stb. A különbség az, hogy a Puszipacsis cuccok mind kutyások. Egytől-egyig. Így a mindennapjaidban is ott lehet rajongásod tárgya, a kutya.
 • 2018-tól már kutyafelszerelést is! Nézz körül a Kutyafelszerelés menüpontban és válogass kedvedre!
  Sokan kerestétek, ezért megalkottuk a Puszipacsi kutyafelszerelés kollekcióját is. Műhelyünkben tervezett és gyártott prémium nyakörveket, pórázokat akár egyedi grafikával és felirattal is rendelhetsz. Vidám, színes, kreatív (bőrmentes, azaz állatbarát!) kutyafelszerelés, amivel Te és a kutyád lesztek a legvagányabbak a környéken.
 • Limitált darabszámot és javarészt máshol nem kapható termékeket!
  Ami a legtöbb termékünkre jellemző: saját tervezésű, gyártású, egyedi és limitált számú. Hogy ne kelljen nálunk is a tömegcikkek között elveszned.
 • Odafigyelést! :)
  Szeretünk mosolyt csalni az arcokra, ezért nálunk Te, vagyis a Vevőnk, kiemelt figyelmet kapsz. Hozzánk bátran fordulhatsz kérdéseiddel, esetleges panaszoddal és a csomagodat is igyekszünk mindig úgy összeállítani, hogy örömet szerezzünk Neked. Ha már vásároltál nálunk, Te ezt már tudod. ;)
 • Hasznos és érdekes kutyás cikkeket!
  Online magazinunk, a Puszipacsi Magazin számos kutyás témában igyekszik hiteles információt nyújtani, tanácsot adni. Sokéves állatmenhelyes és kutyaiskolában, kutyaoktatásban szerzett tapasztalatainkat szívesen osztjuk meg a társadalmi felelősségvállalás jegyében, hogy egyre több kiegyensúlyozott, boldog és egészséges kutya legyen Magyarországon, akiknek boldog gazdái vannak. Természetesen, nem mindig vagyunk ilyen komolyak, ezért a Puszipacsi Magazinnal szórakoztatni is célunk. :)

Szimpatikus, amit csinálunk? Iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk az újdonságokról, akciókról, valamint a legjobb kutyás hírekről:

 

 

Adataidat nem adjuk ki senkinek. Leveleinkről pedig bármikor leiratkozhatsz. Feliratkozásoddal elfogadod a feliratkozási feltételekeinket, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

BEZÁRÁS

A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Elektronikus leveleinkről bármikor leiratkozhatsz az e-mailek alsó soraiban elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, illetve feliratkozási adataidat ugyanitt módosíthatod.

A feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a puszipacsi.hu oldalt üzemeltető Chrome Ball Studio Kft.-től elektronikus leveleket fogadj, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A hírlevélben és a puszipacsi.hu oldalon szereplő minden információ és képi anyag jogvédett, azokat csak a forrás megjelölésével és a puszipacsi.hu oldalra mutató link elhelyezésével lehet felhasználni, publikálni.