Örök életű kutyák:
16 csodálatos kutya-tetoválás

Kutya tetoválás

Rövid az idő, amíg a kutya velünk élhet. Néha túl rövid. Minden percét meg kell becsülni. Minden vele töltött pillanatot. És amikor szeretett jószágunk az örök vadászmezőkre távozik, maradnak a tárgyak, a fotók, az emlékek.

Az alábbi képeken szereplő gazdik úgy döntöttek, halhatatlanná teszik hű társukat, és csodálatos tetoválások formájában emlékeznek kedvencükre.
 

Kutya tetoválás

Kutya tetoválás

Kutya tetoválás Kutya tetoválás

Kutya tetoválás Kutya tetoválás Kutya tetoválás Kutya tetoválás

Kutya tetoválás Kutya tetoválás Kutya tetoválás

Kutya tetoválás

Kutya tetoválás Kutya tetoválás Kutya tetoválás

Kutya tetoválás

Nem! Ő nem tetoválás. :) Ő a jövő, aki fényt visz a szomorú gazdik szívébe…


 

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Szuper kutyás cuccokra vágysz? Nézz körül a Puszipacsi webshopban! >>

 

 

                    

Örülnél hasznos, érdekes, szív-
melengető és vidám kutyás híreknek?


Szóljunk Neked azonnal a Puszipacsi akciókról és újdonságokról? Nosza! Csatlakozz a Puszipacsi olvasók egyre népesebb táborához!

Iratkozz fel most! ››››››››


A feliratkozással kijelented, hogy megismerted és elfogadtad a feliratkozási feltételekeinket.
A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Elektronikus leveleinkről bármikor leiratkozhatsz az e-mailek alsó soraiban elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, illetve feliratkozási adataidat ugyanitt módosíthatod.

A feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a puszipacsi.hu oldalt üzemeltető Chrome Ball Bt.-től elektronikus leveleket fogadj, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A hírlevélben és a puszipacsi.hu oldalon szereplő minden információ és képi anyag jogvédett, azokat csak a forrás megjelölésével és a puszipacsi.hu oldalra mutató link elhelyezésével lehet felhasználni, publikálni.

Hozzászólások:

  1. Szeretem a tetoválásokat, a szépeket, a kutyaportrék különösen a kedvenceim, ezek a tetkók meg olyanok, mintha hús vér kutyát látnák! Óriási grat a művészeknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.