LoveDogs strasszköves kutya nyakörvdísz 1

LoveDogs strasszköves kutya nyakörvdísz

 

Igényes kivitelezésű, szív alakú, ezüst színű, csillogó strasszkövekkel kirakott nyakörvdísz.

 

Neked ajánljuk:

  • Ha a szívedet is odaadnád a kutyádért, és vinnél egy pici csillogást a hétköznapokba.
  • Ha kedves kiegészítőt keresel a kutyád nyakörvére. (TIPP: Ez a nyakörvdísz a Damaszkuszi, a DogDay és a Baglyos prémium nyakörvünkön mutat a legjobban.)
  • Ha igényes kivitelezésű nyakörvdíszt keresel, amiről nem az jön le, hogy a céllövöldében nyerted.
  • Ha fontos számodra, hogy a kutyád az egyéniségéhez méltó felszerelést viselje, mert szerinted minden négylábú egy önálló karakter.
  • Ha szívhez szóló ajándékot keresel egy gazdinak, aki imádja a kutyáját.

 

Tudtad?

A nyakörvdíszen található kis karabinerrel könnyen felcsatolhatod a kutyád nyakörvére a kis medált, így nem kell a körmödet törnöd a művelethez, mint jó eséllyel egy kulcskarikánál. A karabiner – bár kicsi, mégis – elég erős ahhoz, hogy ne nyíljon szét csak úgy. Ha séta közben elkapna benneteket egy kis eső, nem kell aggódnod, hogy tönkremegy, de fürdőzéshez, úszáshoz nem ajánljuk.

1.290 Ft

Termékleírás

LoveDogs strasszköves kutya nyakörvdísz: Igényes kivitelezésű, szív alakú, ezüst színű, csillogó strasszkövekkel kirakott nyakörvdísz.

A medál mérete: 15×17 mm

Anyaga: nikkelezett fém

100% öröm-garancia = Nem kockáztatsz!

Ha nem vagy elégedett a termékkel, és ezt 30 napon belül jelzed felénk, kérésedre kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát, amennyiben sértetlenül visszajuttatod számunkra a terméket. Nem kell megindokolnod döntésed, de természetesen megköszönünk minden visszajelzést, hogy fejlődhessünk.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LoveDogs strasszköves kutya nyakörvdísz”