LoveDogs sminktukor 08

LoveDogs mancsos sminktükör

 

Mancsos-szíves, fedelén enyhén gyöngyházfényű, hátul virágmintás ezüstszínű, összecsukható, dupla sminktükör. Csak nálunk kapható!


 

Neked ajánljuk:

  • Ha a tükörbe nézve sokszor azon gondolkozol, mi lehetne rajtad szebb, kisebb, nagyobb, kerekebb, simább, stb… Ne tedd! Ez a kis tükör más! Csak nézd meg először a fedelét, és jusson eszedbe a kutyád, aki pontosan olyannak szeret, amilyen vagy. Ha neki tökéletes vagy, miért ne lehetnél magadnak is az? Mosolyogj magadra minden nap ebben a kutyás tükörben és meglátod, minden sokkal jobb lesz. ;)
  • Ha Te már tudod, hogy – a szépség ugyan főleg belülről fakad, azért – fontos a jó megjelenés is és vallod, hogy egy női táskában mindennek ott kell lennie… természetesen, kutyásan!
  • Ha szeretnél egy olyan sminktükröt, ami nem csak a kutyaimádatodat tükrözi, de az arcodat is úgy adja vissza, ahogy kell, azaz nem torzítva, mint sok más zsebtükör.
  • Ha örülnél egy végre teljesen kihajtható, szuper lapos, jól záródó kistükörnek, ami nem csukódik le magától, amikor leteszed az asztalra, hogy felszabaduljon mindkét kezedet a sminkeléshez.
  • Ha időnként szívesen ellenőriznéd, mit rosszalkodik a kutyád a hátad mögött, anélkül, hogy megfordulnál és ezzel veszítenél a “vezér” szerepből :)
  • Ha egy nagyon csajos, cuki kutyás tárgyra vágysz és szereted az igényes kivitelezést.
  • Ha keverék kutyusod van és/vagy a kutyafajtákat ábrázoló termékeink között nem találtál kedvedre valót.
  • Ha különleges ajándékot keresel egy kutyarajongónak és igazi mosolyt csalnál az arcára.

Tudtad?

A LoveDogs sminktükör grafikája és a nyomat is műhelyünkben készül, ezért biztos lehetsz benne, hogy ilyen kutyás kistükröt sehol máshol nem találsz, csak itt nálunk, a Puszipacsinál. Ha felnyitod a kis gyöngyházfényű mancsot, belül két normál (nem nagyítós) tükröt találsz. A hátulján pedig egy finom vonalú, kedves virágmintát, de szerintünk a szívedhez úgyis a mancsos fele áll majd közelebb. :) És ne feledd, ez nem egy egyszerű tükör, hanem önbizalom-erősítő eszköz. Ha belenézel, mindig emlékezz arra, amit a kutyád már tud. Egyedi, megismételhetetlen és tökéletes vagy! Aki mást állít, azt kerüld el jó messziről! ;)

2.490 Ft

Termékleírás

LoveDogs mancsos sminktükör: Mancsos-szíves, fedelén gyöngyházfényű, hátul virágmintás ezüstszínű, összecsukható, dupla sminktükör. Csak nálunk kapható!

 

Méret: 6,5 × 6,2 × 0,8 cm (hosszúság, szélesség, magasság)

Anyaga: rozsdamentes acél

100% öröm-garancia = Nem kockáztatsz!

Ha nem vagy elégedett a termékkel, és ezt 30 napon belül jelzed felénk, kérésedre kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát, amennyiben sértetlenül visszajuttatod számunkra a terméket. Nem kell megindokolnod döntésed, de természetesen megköszönünk minden visszajelzést, hogy fejlődhessünk.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LoveDogs mancsos sminktükör”