Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletekIsmered az érzést, amikor az ünnepek előtt kétségbeesve beírod a keresőbe az alábbi kifejezéseket? Karácsonyi ajándékötletek nőknek, karácsonyi ajándékötletek férfiaknak, karácsonyi ajándék a barátnőmnek, vagy ajándékötletek karácsonyra, esetleg csak simán karácsonyi ajándék. Mindenhogy megpróbálod.

Aztán körbekérdezed a rokonokat, barátokat, hogy: Nincs valami ötleted karácsonyra? Vagy… Szerinted milyen ajándékot vegyek karácsonyra? Esetleg: Te mit adsz neki karácsonyra? Ezekre általában sablonos válaszok jönnek. Például, hogy fogalmam sincs, meg hogy nem tudom, de szólj, ha kitaláltál valami jót, mert beszállok én is.

Pedig neked nem az a célod, hogy letudd a karácsonyt. Mert tényleg szeretnéd, ha örülne a barátnőd, a feleséged, a férjed, a párod, az anyukád, bárkid.

De valahogy csak a megszokott karácsonyi ajándékok jutnak eszedbe, és attól félsz, hogy az nem elég kreatív ajándék, meg nem elég személyes, vagy esetleg nem értékes. Nem eléggé ahhoz, hogy azzal ki tud fejezni, mennyire fontos neked Ő.

De ugye tudod, hogy egy igazi karácsonyi ajándék nem maga a tárgy, hanem az igyekezet, hogy olyan ajándékot adj, ami már ott rejtőzik az illető szívében? A Te dolgod, hogy előhívd. Hogy megdobogtasd azt a szívet.

A mi tippünk kutyás ajándék. Azoknak, akik menthetetlenül kutyások lettek. Ha a Te párod, barátnőd, anyukád is ilyen, biztosan örülni fog egy máshol nem kapható, kézzel készült kutyás fülbevalónak.

Szóval, egy kutyás ajándékötlet karácsonyra nőknek a Puszipacsitól…
 

Swarovski® kristállyal díszített KristályMancs fülbevaló
rengeteg színvariációban, ajándék fadobozzal:

 
karácsonyi ajándékötletek

Kattints ide és nézd meg milyen variációkban kapható >>

                    

Örülnél hasznos, érdekes, szív-
melengető és vidám kutyás híreknek?


Szóljunk Neked azonnal a Puszipacsi akciókról és újdonságokról? Nosza! Csatlakozz a Puszipacsi olvasók egyre népesebb táborához!

Iratkozz fel most! ››››››››


A feliratkozással kijelented, hogy megismerted és elfogadtad a feliratkozási feltételekeinket.
A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Elektronikus leveleinkről bármikor leiratkozhatsz az e-mailek alsó soraiban elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, illetve feliratkozási adataidat ugyanitt módosíthatod.

A feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a puszipacsi.hu oldalt üzemeltető Chrome Ball Bt.-től elektronikus leveleket fogadj, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A hírlevélben és a puszipacsi.hu oldalon szereplő minden információ és képi anyag jogvédett, azokat csak a forrás megjelölésével és a puszipacsi.hu oldalra mutató link elhelyezésével lehet felhasználni, publikálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.