Services

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatsz?

1) Előreutalásos fizetés Amennyiben az előreutalásos fizetést választod, a fizetendő végösszeget előre kell átutalnod a bankszámlánkra. A fizetés részleteiről (bankszámlaszám, közlemény stb.) a megrendelésedet követően egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

2) Utánvétes fizetés Ha az utánvétes fizetést választod, a fizetendő végösszeget a csomag átvételekor készpénzben a futárnak kell átadnod. A fizetendő végösszegről a kosaradnál és a megrendelésedet követő visszaigazoló e-mailben is tájékoztatunk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás Magyarországra?

Előreutalásos vásárlás esetén: 1390 Ft

Utánvétes vásárlás esetén: 1850 Ft

Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz.

Mikor érkezik meg a csomagod?

Előreutalásos vásárlás esetén: Termékeink többségét az utalás beérkezésétől számítva 2 munkanapon belül elkészítjük számodra és ezt követően átadjuk a futárszolgálatnak. Amelyik termék elkészítéséhez több idő kell, azt minden esetben jelezzük előre a termékoldalon. Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz, 99%-ban már a feladást követő munkanapon. A kézbesítés várható idejéről e-mailben kapsz tájékoztatást a GLS-től.

Utánvétes vásárlás esetén: Termékeink többségét a megrendelésed beérkezésétől számítva 2 munkanapon belül elkészítjük számodra és ezt követően átadjuk a futárszolgálatnak. Amelyik termék elkészítéséhez több idő kell, azt minden esetben jelezzük előre a termékoldalon. Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz, 99%-ban már a feladást követő munkanapon. A kézbesítés várható idejéről e-mailben kapsz tájékoztatást a GLS-től.

Mennyibe kerül a szállítás külföldre?

Ha külföldre szeretnéd kérni a csomagodat, kérjük, írd meg nekünk e-mailben, hogy melyik országba szeretnél rendelni, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Mit jelent a 100%-os öröm-garancia?

100% öröm-garancia = Nem kockáztatsz!

Fontos nekünk, hogy örömöt szerezzünk! Ha bármi miatt nem vagy elégedett egy Puszipacsi termékkel, és ezt 30 napon belül jelzed felénk írásban, kérésedre kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát (a visszaküldés költségét kivéve), amennyiben sértetlenül, eredeti, tiszta állapotában visszajuttatod számunkra a terméket. Nem kell megindokolnod döntésed, de természetesen megköszönünk minden visszajelzést, hogy fejlődhessünk. Amennyiben bármi problémád lenne a rendelt termékkel, kérjük, hogy azt az info@puszipacsi.hu címre írd meg nekünk, hogy mielőbbi megoldással szolgálhassunk számodra. Köszönjük!

Hová küldheted vissza a terméket, ha nem vagy elégedett?

Fontos! Mielőtt útnak indítod a terméket, mindenképpen jelezd felénk írásban és elküldjük számodra a postacímet, mert a székhelyünkön nem tudjuk átvenni a csomagokat. A visszaküldés költségeit nem térítjük meg, csak a termék vételárát. Amennyiben nem pénzvisszafizetést, hanem cserét kérsz, kérjük ezt is írd meg nekünk. Köszönjük!

Mit kell tudnod a Puszipacsi termékekről?

Minden Puszipacsi termék különleges darab. Nem csak mert kutyás, hanem mert javarészt sehol máshol nem kaphatóak, egyedi tervezésűek és limitált számúak. Szívvel-lélekkel, nagy odafigyeléssel a legjobb - elsősorban hazai - alapanyagokból igyekeztünk alkotni Neked minden termékünket. Folyamatosan tervezzük és készítjük az újdonságokat, hogy egyre színesebb Puszipacsis palettáról válogathass. 2018-tól már nem csak kutyarajongóknak készült termékeket, hanem kutyafelszerelést is találsz nálunk. Sokan kerestétek, ezért megalkottuk a Puszipacsi kutyafelszerelés kollekcióját is. Műhelyünkben tervezett és gyártott prémium nyakörveket, pórázokat akár egyedi grafikával és felirattal is rendelhetsz. Vidám, színes, kreatív (bőrmentes, azaz állatbarát!) kutyafelszerelés, amivel Te és a kutyád lesztek a legvagányabbak a környéken.