Services

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatsz?

1) Előreutalásos fizetés Amennyiben az előreutalásos fizetést választod, a fizetendő végösszeget előre kell átutalnod a bankszámlánkra. A fizetés részleteiről (bankszámlaszám, közlemény stb.) a megrendelésedet követően egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

2) Utánvétes fizetés Ha az utánvétes fizetést választod, a fizetendő végösszeget a csomag átvételekor készpénzben a futárnak kell átadnod. A fizetendő végösszegről a kosaradnál és a megrendelésedet követő visszaigazoló e-mailben is tájékoztatunk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás Magyarországra?

Előreutalásos vásárlás esetén: 1390 Ft

Utánvétes vásárlás esetén: 1850 Ft

Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz.

Mikor érkezik meg a csomagod?

Előreutalásos vásárlás esetén: Termékeink többségét az utalás beérkezésétől számítva 2 munkanapon belül elkészítjük számodra és ezt követően átadjuk a futárszolgálatnak. Amelyik termék elkészítéséhez több idő kell, azt minden esetben jelezzük előre a termékoldalon. Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz, 99%-ban már a feladást követő munkanapon. A kézbesítés várható idejéről e-mailben kapsz tájékoztatást a GLS-től.

Utánvétes vásárlás esetén: Termékeink többségét a megrendelésed beérkezésétől számítva 2 munkanapon belül elkészítjük számodra és ezt követően átadjuk a futárszolgálatnak. Amelyik termék elkészítéséhez több idő kell, azt minden esetben jelezzük előre a termékoldalon. Csomagodat az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálat, a GLS viszi házhoz, 99%-ban már a feladást követő munkanapon. A kézbesítés várható idejéről e-mailben kapsz tájékoztatást a GLS-től.

Mennyibe kerül a szállítás külföldre?

Ha külföldre szeretnéd kérni a csomagodat, kérjük, írd meg nekünk e-mailben, hogy melyik országba szeretnél rendelni, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Mit jelent a 100%-os öröm-garancia?

100% öröm-garancia = Nem kockáztatsz!

Fontos nekünk, hogy örömöt szerezzünk! Ha bármi miatt nem vagy elégedett egy Puszipacsi termékkel, és ezt 30 napon belül jelzed felénk írásban, kérésedre kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát (a visszaküldés költségét kivéve), amennyiben sértetlenül visszajuttatod számunkra a terméket. Nem kell megindokolnod döntésed, de természetesen megköszönünk minden visszajelzést, hogy fejlődhessünk.

Hová küldheted vissza a terméket, ha nem vagy elégedett?

Fontos! Mielőtt útnak indítod a terméket, mindenképpen jelezd felénk írásban. A visszaküldés költségeit nem térítjük meg, csak a termék vételárát. Amennyiben nem pénzvisszafizetést, hanem cserét kérsz, kérjük ezt is írd meg nekünk. Köszönjük!

Kérjük, az alábbi címre küldd vissza sértetlenül a terméket: Chrome Ball Studio Kft. 9028 Győr, Szent Imre u. 69/a

Mit kell tudnod a Puszipacsi termékekről?

Minden Puszipacsi termék különleges darab. Nem csak mert kutyás, hanem mert sehol máshol nem kaphatóak, egyedi tervezésűek és limitált számúak. Szívvel-lélekkel, nagy odafigyeléssel a legjobb - elsősorban hazai - alapanyagokból igyekeztünk alkotni Neked minden termékünket. Folyamatosan tervezzük és készítjük az újdonságokat, hogy egyre színesebb Puszipacsis palettáról válogathass. Minden termékünkre 100% öröm-garanciát vállalunk!