Services

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatsz?

1) Előreutalásos fizetés Amennyiben az előreutalásos fizetést választod, a fizetendő végösszeget előre kell átutalnod a bankszámlánkra. A fizetés részleteiről (bankszámlaszám, közlemény stb.) a megrendelésedet követően egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk. A csomagot az átutalás beérkezését követő 2 munkanapon belül útnak indítjuk. A csomagod a postára adást követő 1 héten belül érkezik meg.

2) Utánvétes fizetés Ha az utánvétes fizetést választod, a fizetendő végösszeget a csomag átvételekor készpénzben a postásnak kell átadnod. A fizetendő végösszegről a kosaradnál és a megrendelésedet követő visszaigazoló e-mailben is tájékoztatunk. A csomagot a megrendelésed beérkezését követő 2 munkanapon belül útnak indítjuk. A csomagod a postára adást követő 1 héten belül érkezik meg.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás Magyarországra?

Előreutalásos vásárlás esetén: 990 Ft Utánvétes vásárlás esetén: 1600 Ft

Mennyibe kerül a szállítás külföldre?

Ha külföldre szeretnéd kérni a csomagodat, kérjük, írd meg nekünk e-mailben, hogy melyik országba szeretnél rendelni, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Mikor érkezik meg a csomagod?

Előreutalásos vásárlás esetén: A csomagodat az átutalás beérkezését követő 2 munkanapon belül útnak indítjuk. A csomagod a postára adást követő 1 héten belül érkezik meg. Utánvétes vásárlás esetén: A csomagot a megrendelésed beérkezését követő 2 munkanapon belül útnak indítjuk. A csomagod a postára adást követő 1 héten belül érkezik meg.

Mit jelent a 100%-os öröm-garancia?

100% öröm-garancia = Nem kockáztatsz!

Fontos nekünk, hogy örömöt szerezzünk! Ha bármi miatt nem vagy elégedett egy Puszipacsi termékkel, és ezt 30 napon belül jelzed felénk írásban, kérésedre kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát (a visszaküldés költségét kivéve), amennyiben sértetlenül visszajuttatod számunkra a terméket. Nem kell megindokolnod döntésed, de természetesen megköszönünk minden visszajelzést, hogy fejlődhessünk.

Hová küldheted vissza a terméket, ha nem vagy elégedett?

Fontos infó: Mielőtt útnak indítod a terméket, mindenképpen jelezd felénk írásban. A visszaküldés költségeit nem térítjük meg, csak a termék vételárát. Amennyiben nem pénzvisszafizetést, hanem cserét kérsz, kérjük ezt is írd meg nekünk. Köszönjük!

Kérjük, az alábbi címre küldd vissza sértetlenül a terméket: Chrome Ball Studio Kft. 9028 Győr, Szent Imre u. 69/a

Mit kell tudnod a Puszipacsi termékekről?

Minden Puszipacsi termék különleges darab. Nem csak mert kutyás, hanem mert sehol máshol nem kaphatóak, egyedi tervezésűek és limitált számúak. Szívvel-lélekkel, nagy odafigyeléssel a legjobb - elsősorban hazai - alapanyagokból igyekeztünk alkotni Neked minden termékünket. Folyamatosan tervezzük és készítjük az újdonságokat, hogy egyre színesebb Puszipacsis palettáról válogathass. Minden termékünkre 100% öröm-garanciát vállalunk!