kutya feliratkozásÖrülnél igazán hasznos, érdekes, szívmelengető és vidám kutyás híreknek?

Szóljunk Neked azonnal a Puszipacsi akciókról és az újdonságokról?

 
A puszipacsi.hu oldalon remek cuccokat találsz kizárólag kutyarajongóknak. Nem elsősorban kutyafelszerelést. Inkább gazditárgyakat. Olyanokat, amiket egyébként is használsz a mindennapi életben. A különbség, hogy nálunk minden bekutyásodott. Főleg egyedi tervezésű, különleges és limitált számú kutyás dolgokhoz juthatsz hozzá.

 

Nosza! Csatlakozz a Puszipacsi olvasók
egyre népesebb táborához! Iratkozz fel most!

 

 
Adataidat nem adjuk ki senkinek. Leveleinkről pedig bármikor leiratkozhatsz. Feliratkozásoddal elfogadod a feliratkozási feltételekeinket, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Elektronikus leveleinkről bármikor leiratkozhatsz az e-mailek alsó soraiban elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, illetve feliratkozási adataidat ugyanitt módosíthatod.

A feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a puszipacsi.hu oldalt üzemeltető Chrome Ball Studio Kft.-től elektronikus leveleket fogadj, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A hírlevélben és a puszipacsi.hu oldalon szereplő minden információ és képi anyag jogvédett, azokat csak a forrás megjelölésével és a puszipacsi.hu oldalra mutató link elhelyezésével lehet felhasználni, publikálni.