10 dolog, amit csak a
vérbeli kutyások érthetnek

kutyak

  Neked is van kutyabuborékod? Mi így hívjuk azokat, akik az utcán száz méterről is kiszúrják a négylábúakat. Akiket maguk a kutyák is észrevesznek, mert olyan kisugárzással rendelkeznek. És akik egy sor olyan kutyás szokással rendelkeznek, mint az itt felsoroltak. Na, magadra ismersz?

 1. A környéken élő kutyásokról és kutyáikról többet tudsz, mint a közvetlen szomszédodról, akinek nincs kutyája.
   
 2. Kétféle ruhád létezik. Kutyás és nemkutyás. A kettő között a különbség pusztán az (a rövid) idő, amíg a nemkutyás kutyássá válik.
   
 3. Mindig legalább két összegyűrt kakizacsit is felmarkolsz a kezeddel, ha a kulcsodat vagy a zsepidet szeretnéd előhúzni a zsebedből vagy a táskádból.
   
 4. Tagja vagy egy csomó kutyás csoportnak és fórumnak a neten. Ezekből akkor sem lépsz ki, ha nem használod őket, hiszen kutyás vagy, ott a helyed.
   
 5. Kerek mondatokban beszélgetsz a kutyáddal, és nem zavar, ha emiatt esetleg hülyének néznek az emberek.
   
 6. Remekül szórakozol tévé nélkül is, mert a végtelenségig el tudod nézni, ahogy a kutyád játszik, eszik vagy fekszik valami újabb pózban.
   
 7. Simán összemosolyogsz vadidegen emberekkel az utcán, akik szeretettel néznek a kutyádra.
   
 8. Azonnal felmegy benned a pumpa, ha látod, hogy valaki rosszul bánik a kutyájával és soha nem fogod megérteni, miért vannak tele a menhelyek.
   
 9. Ha a kutyádról kérdeznek, képtelen vagy röviden válaszolni, és rögtön eszedbe jut egy sztori vele a múlt hétről. És arról is egy újabb.
   
 10. Az összes kutyajátékot végignyomkodod az állatfelszerelés boltokban, és képes lennél otthagyni a havi bevételedet.
   

 

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Szuper kutyás cuccokra vágysz? Nézz körül a Puszipacsi webshopban! >>

 

 

                    

Örülnél hasznos, érdekes, szív-
melengető és vidám kutyás híreknek?


Szóljunk Neked azonnal a Puszipacsi akciókról és újdonságokról? Nosza! Csatlakozz a Puszipacsi olvasók egyre népesebb táborához!

Iratkozz fel most! ››››››››


A feliratkozással kijelented, hogy megismerted és elfogadtad a feliratkozási feltételekeinket.
A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Elektronikus leveleinkről bármikor leiratkozhatsz az e-mailek alsó soraiban elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, illetve feliratkozási adataidat ugyanitt módosíthatod.

A feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a puszipacsi.hu oldalt üzemeltető Chrome Ball Studio Kft.-től elektronikus leveleket fogadj, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A hírlevélben és a puszipacsi.hu oldalon szereplő minden információ és képi anyag jogvédett, azokat csak a forrás megjelölésével és a puszipacsi.hu oldalra mutató link elhelyezésével lehet felhasználni, publikálni.

Hozzászólások:

  1. sokszor azon kapom magam a járdaszélen, hogy azt mondom: megáááll!. Mintha mindig velem lennének

 1. És azt se felejtsük ki a sorból, hogy még a kosztüm ruha zsebében is lapul alul egy kakizacsi :)

 2. És amikor (néha) kutya nélkül sétálva meglátsz egy jóképű botot a földön, automatikusan felveszed, majd röhögve konstatálod, hogy nincs kinek eldobni… :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.